Нова вълна

church event

Нова вълна

НОВА ВЪЛНА

Движение на поколения

ЕЛА И ВИЖ... че „Исус е bulletin blogприключение“! Всеки от нас иска животът дa е приключение – вълнуващ, цветен, динамичен. Често си представяме как скачаме с бънджи, гмуркаме се в езеро насред джунглата или правим околосветско пътешествие... Чували смеистории за посветени Божии хора, които просто са решили да живеят според Божията воля за живота си. Някои от тях са били затваряни в тъмница, но освобождавани от ангели; други са тръгвали, без да знаят накъде отиват, но са били водени през целия път; на други Бог е подарил дете на преклонна възраст... Всички искаме прик
лючения и мечтаем да се втурнем в живота, без да гледаме назад. Най-голямото приключение, което можеш да преживееш на тази земя е да довериш на Исус живота си. Така всяка следваща стъпка, която ще трябва да направиш, ще е свързана със смелост, твърдост, постоянство, упорство, а това не са ли качества, присъщи на всеки приключенец!?

Подготви туристическата си раница, обуй специалните обувки и отиди при Исус. Той със сигурност ще знае кое е следващото приключение за теб, защото самият Той обича приключенията. Най-хубавото е, че Той иска да бъде твоят личен гид и екскурзовод! ЕЛА И ВИЖ... И тръгни на своето приключение с Исус! 

Регистрирайте се сега предварително за НОВА ВЪЛНА 2017!

Платете сега онлайн, на бакномат или в офис на изипей и спестете време за регистрация на място. Ако ще спите за 6 дни на палатка, купете си и билет за настаняване, и получавате отстъпка. Предварителната регистрацията ще затвори в събота, 22 юли в 12:00 ч. на обяд. ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

Детайли за събитието
От 23.07.2017 до 29.07.2017
От 19:00
Сарафово, Бургас